Våra sponsorer!

VI STÖDJER ASFALTCUPEN! 

Huvudsponsorer:

 

 

Vi erbjuder ett brett urval av tjänster inom el och kommunikation till företag, privata kunder samt den offentliga sektorn.

Kvalitet, kompetens och miljö är våra ledord och detta genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi arbetar uteslutande med marknadsledande produkter av hög kvalitet som samtidigt är miljövänliga och kostnadseffektiva för dig som kund.

Oavsett om du kommer till oss som kund inom tung industri eller som privatperson så hjälper vi dig. Inga uppdrag är för små eller stora för oss – våra erfarna medarbetare gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd.

 

  

Blomsterbergs Möbler ligger MITT I SKÅNE - MITT I ESLÖV!

Blomsterbergs är ett familjeföretag med traditioner. Vi firade 80 år 2006 och ser redan fram emot vårt 90-årsjubileum 2016. Företaget startades av Hugo Blomsterberg och drevs länge som ett kombinerat möbelsnickeri och möbelföretag.

Blomsterbergs Möbler har idag nio anställda och omsätter ca 30 miljoner.  Vår affärsidé är främst att sälja service. Vi vill göra det lätt för konsumenten att köpa möbler. Vår målsättning är att kunna ge kunden fullservice vid möbelköpet.

 

 

 

Vi finns på Knutstorps Gård, Södra Sandby tel Jan Lennartsson 070-315 75 25

På Hörby Bil säljer vi nya bilar av märkena KIA & Mazda. Vi har dessutom alltid ett större antal begagnade bilar i lager. Hörby Bil är en fullserviceanläggning med kunnig personal och en samlad erfarenhet som är svårslagen. Lämna din bil i trygga händer på vår verkstad som är auktoriserad för Kia, Mazda, Subaru och Saab. Vi hjälper dig med service och kan även hjälpa dig förvara och skifta dina tunga hjul på vårt fina däckhotell.

Välkommen till din KIA & Mazdaåterförsäljare i Mellanskåne!

 

 

 

 

 

Vi utför markarbeten i hela Skåne.  Tel Jörgen Lundgren 070-910 50 24

Tomter säljes i Torna Hällestad - endast 15 km från Lund!

                     

 

 

  

Hörby, Fabriksgatan 15                        

I vår Mekonomenbutik hittar du ett brett utbud av prisvärda och högkvalitativa reservdelar och biltillbehör. Men du lämnar oss inte bara med en domkraft i ena handen och ett par nya torkarblad i andra – här får du också ta del av vår kunskap i form av tips och råd om hur du tar hand om din bil. Till skillnad från de stora fritidsvaruhusen så kan vi verkligen bilar.                       

Vi har drygt en miljon beställningsbara artiklar att välja mellan. En hel del finns naturligtvis redan på plats i vår butik, resten beställer vi hem åt dig. Så hittar du inte det du söker är det bara att fråga – vi hjälper dig!   

Ta första steget mot ett enklare billiv – besök oss redan idag.

 

 

 

Välkommen till PE-Lack

Vi är experter på bilskador och billackering sedan 1999.

  PE-Lack är experter på bilskador och billackering. Förategat drivs av Per-Erik Larsson som har lång erfarenhet i branschen.

​​​På ett genomsnittligt år så tar företaget hand om cirka 1500-1700 bilar per år med skador.

 

 

 

 

  

Välkommen in till oss på Byggbiten i Nossebro. Här hittar du allt du behöver till ditt bygge, vi servar såväl yrkesfolk som hemmafixare.

Telefon 0512-50600

 

Delsponsorer:

 

 

 

 

 

Stefans Däckservice i Hörby

Ringsjövägen 12, Hörby

tel 0415-124 40